Garantikraft

Garantikraft er en avtale der strømprisen følger markedet nedover, men med et pristak oppover. Du betaler vår gjennomsnittlige innkjøpspris pr mnd, pluss et påslag på 2,49 øre pr. kWh. I tillegg kommer et fastbeløp på kr 29,- pr måned (forutsetter eFaktura og avtalegiro) Begge beløp er inkl mva.

For pristaket betaler du en avtalt risikopremie på kr 2,75 øre/kWh - se kontraktsvilkår

Produktet har ingen bindingstid.
Nettleie til ditt lokale nettselskap kommer i tillegg.

Om prisen

Som garantikraftkunde har du i vinter hatt glede av at pristaket har slått inn. Grunnen har vært veldig høye priser så langt i 2018. Dette skyldes blant annet en kald og stedvis snørik vinter. Snøsmeltingen har vært kort og brutal og har gjort at mye vann har rent ut i havet uten og produsere strøm. Våren har vært varm og tørr, dette gjør at vi også ligger an til høye sommerpriser.

Vårt nye pristak fra 01.07.2018 til 30.06.2019 er 76,70 øre/kWh. Men som før, betaler du fortsatt markedspris når den er lavere enn pristaket.

Hvordan foregår bestilling?


Kunder av Rakkestad Energi kan benytte "Min side" eller følge prosess for bestilling: Her

Når bestilling er fullført, vil Rakkestad Energi starte prosessen med å overføre deg fra tidligere strømleverandør til oss. Normalt tar det ca 7 virkedager. Vi håndterer det praktiske, så du trenger ikke å gjøre noe.
 


kontraktsvilkår